Sık Sorulan Sorular

Kale halı yıkama firması olarak sık sorulan sorulara en doğru cevapları hazırladık. Listede olmayan sorularınız var ise yorumlar bölümünden bizlere bu sorularınızı iletmeyi unutmayınız. En kısa sürede sorularınız cevaplandırılacaktır. Ayrıca yorum bölümüne telefon numaranızı bırakırsanız sorularınızın cevapları kısa mesaj olarak sizlere gönderilecektir. ( Not ; Telefon numaranız site üzerinde yayınlanmayacaktır. )

  1. Hizmet Bölgelerimiz Nereleridir ? Cevap :  Beylikdüzü  ( Yakuplu, Kavaklı, Beykent, Gürpınar ve diğer semtleri  ) Avcılar ( Parseller, Cihangir, Denizköşkler, Ambarlı, Firizköy ) Esenyurt ( Kıraç, Esenkent, Kumburgaz, Bahçeşehir, Akçaburgaz ve diğer tüm bölgeleri ) Büyükçekmece ( Mimaroba, Mimarsinan, Kamiloba vb. ) Küçükçekmece ( Beşyol, Cennet, Sefaköy ) Florya ve Yeşilköy ilçe ve semtlerini kapsamaktadır. Haftanın tüm günleri halı alımı ve teslimi yapılmaktadır.
  2. Servis hizmetiniz Ücretli mi ? Cevap : Tün bölgelerimiz için servis talepleri için ücret talep edilmemektedir. Ancak bir alt limitimiz vardır. 45 tl olan alt limitimizi geçmeyen halı yıkama taleplerinde tutar 45 tl olarak belirlenmekte olur. Bu talep hiç bir şekilde ücretli bir servis anlamı taşımamaktadır.
  3. Yıkama Sisteminiz Nasıldır? Cevap: Fabrikamız olması gereken makine sistemleri ile donatılmıştır. Toz alma, Yıkama, Sıkma, kurutma ve paketleme işlemlerinin tamamı makineler ile tam ve yarı otomatik olarak yapılmaktadır.
  4. Halıları Nasıl Kurutuyorsunuz? Cevap : Müşterilerimizin en çok önem verdiği noktalardan bir tanesi de budur. Çünkü dışarı çıktıklarında bir çok halı yıkamanın halıları dışarıda üstün körü asarak kuruttuklarını görmektedirler. Buda yıkanan halıların tozlanmasına neden olmaktadır. Kale halı yıkama ile halılarınız tamamen kapalı ortamlardan oluşan kurutma odalarında işlem görmekte olup dış ortamın olumsuzluklarından uzak durmaktadır.
  5. Halılar yıkanırken diğer halılarla birlikte mi yıkanmaktadır? Cevap: Halılarınız 12 fırçalı özel yapım makinelerde yıkanmakta olup farklı müşterilerimizin veya sizin diğer halılarınız aynı anda işlem görmemektedir. Veya bir havuz sistemi ile yıkama yapılmamaktadır. Her halı tek bir parça olarak makineye sokulmakta ve yıkanmaktadır.
  6. Hangi marka şampuan ile yıkama yapılmaktadır? Cevap : Halı yıkama sektöründe bir çok alternatif şampuan vardır. Ancak en çok tercih edilen ve sağlık bakanlığı onaylı marka Era 111 Halı Şampuanı kullanılmaktadır. %100 bitkisel olan era 111 halılarınızı hiç bir şekilde zarar vermemektedir. Aynı zamanda hijyenik açıdan yıkama sonrası halı içerisin de bir kalıntısı kalmamaktadır. Ayrıca Kale halı yıkama olarak hiç bir şekilde kimyasal içeriği sahip ürünleri kullanmamaktayız.
  7. Halıdan leke çıkartmak için ne yapıyorsunuz? Cevap : Halıya dökülen çay, kahve, ruj, oje gibi bir çok leke için era 111 üretmiş olduğu özel leke çıkartıcı ürünleri kullanmaktayız.
  8. Halıları kaç günde geri teslim ediyorsunuz? Cevap : Halılarınız standart olarak 4 günde eğer ki hafta sonuna denk gelir ise 5 gün içerisinde teslim edilmektedir. Ancak bazen lekelerin çıkmaması durumunda bir kaç kez yıkama işlemi nedeni ile bu süre arta bilmektedir.
  9. Halı üzerine ki tüm lekeler çıkartıla bilinir mi? Cevap : Kale halı yıkama olarak kullanmış olduğumuz özel ürünlerle lekeleri büyük oranda çıkarmaktayız. Ancak bazen halıya işlemiş olan lekelerin çıkarılması %80 oranında kala bilmektedir.
  10. Halılarım güvenli ellerde mi? Cevap : Firmamız halılarınızı gerekli güvenlik önlemlerinin alınmış olduğu bölümlerde bekletmektedir. Aynı zamanda yıkma esnasında oluşa bilecek problem için sorumluluk firmamıza aittir.
  11. Halı dışında başka neler yapıyorsunuz? Cevap : Halı yıkama dışında, yorgan yıkama, battaniye yıkama, perde yıkama, yerinde halı, yatak ve koltuk yıkama taleplerine de çözüm üretilmektedir.

Sık sorulan soruların bazılarına buradan yanıt vermiş olduk. Yorum bölümünden bizlere soracağınız diğer sorularınız da cevaplanacaktır.

Kale Halı Yıkama bölgesinde sektörün markası olma yolunda bir hedef belirledi ve bu hedefe uygun olarak gerekli olan yatırımlarını geliştirerek yapmaya devam etmektedir.

LEAVE A COMMENT

0212 909 36 28